Web oficial de Pratdip Turisme

IV Pratdip Llegendari 2017

IV Pratdip Llegendari 2017

oct. 29, 2017

Cartell_llegendari17

El cap de setmana del 04 i 05 de novembre, Pratdip reviurà la llegenda del Dip amb el IV Pratdip Llegendari, ens traslladarem a una època en la que el misteri i la por recorrien els carrers del poble.

En cada racó del petit poblet podreu sentir la presència del Dip…

Durant el Pratdip Llegendari grans i petits podran gaudir d’una variada oferta d’activitats  amb actuacions itinerants, lectura de contes, teatre, jocs infantils, el terrorífic túnel del terror, gastronomia variada, mercat d’artesania, … i molt més.

Veniu a reviure el passat i endinsar-vos en el món màgic i misteriós de Pratdip i els Dips!!

programa_pratdip-llegendari_2017menus_pratdip-llegendari_2017

 

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Translate »