Web oficial de Pratdip Turisme

Rutes a peu

TOMB DE SANTA MARINA

Des del cementeri fins al barranc de Sta. Marina, agafem desviament a l’esquerra que puja fins al coll de Güena (antenes telecomunicacions). Continuem pel camí vorejant per dalt la urbanització i arribem a la font de la Duera i fins l’ermita. A l’àrea de lleure, agafar GR192, primer tram pel barranc i llavors camí. Sortir a la carretera, i tornar a agafar el sender a mà dreta que ens porta fins al Coll de Prevell i d’allí al poble.

Recorregut: 8 km

Temps de caminar: 3 h.

Dificultat: baixa


 

TOMB DELS SOLANS

Des del carrer de la Creu travessar la carretera i agafar el sender que puja per la rasa fins al Portell i Grauets de l’Estudiant, d’allí seguir fins l’encreuament de camins, a la dreta agafar la Drecera del Zenón i al pròxim encreuament també a la dreta i fins el camí de la Dòvia. Arribem a la carretera, la travessem i ens dirigim de nou al poble.

Recorregut: 5 km

Temps de caminar: 2h 20 m

Dificultat: mitja-baixa


 

TOMB A LA CABRAFIGA

Des del pont de les Valls, ens endinsem al bosc i a mà dreta trobem sender que puja al Puig Cabrafiga pel portell dels Grauets. Baixem pel Coll de la Fita de la Partió fins els Meners i llavors fins el Castellet de les Mugues. Arribem a la carretera pels Grauets de les Mugues i travessem sota el pont. Pugem al poble pel sender paral·lel al barranc. Si ha plogut o plou podem trobar trams amb  molta aigua.

Translate »