Web oficial de Pratdip Turisme

Rutes BTT

Rutes BTT de Pratdip recomanades per Pratdip Turisme amb la col·laboració del Club Ciclista l’Anjuba de Pratdip

Les característiques del relleu de Pratdip condicionen en gran mesura la pràctica de la BTT al nostre municipi. L’entorn de Pratdip és el marc ideal per a la pràctica del cicloturisme de nivell avançat o tècnic. La major part dels trams dels recorreguts presenten dificultat mitjana i alta, requerint cert grau de preparació per a la seva realització. En les propostes de recorreguts s’han incorporat alguns trams de dificultat elevada, els quals, en alguns dels casos, permeten baixades a tota velocitat per pendents importants.

Els recorreguts estan senyalitzats mitjançant senyals que indiquen la dificultat del tram així com la direcció recomanada.

MAPA RUTES BTT PRATDIP TARRAGONA

Recomanacions per sortir amb la bicicleta

Abans de sortir, cal revisar l’estat de la bicicleta i consultar la previsió meteorològica. Informeu a algú del recorregut que teniu previst fer.

L’equipament i la preparació és bàsica a l’hora d’iniciar un recorregut amb la bicicleta. És bàsica la utilització del casc i totes les mesures de protecció que creieu necessàries. Així mateix és recomanable portar material per arreglar punxades o bé petites reparacions.

Cal que circuleu amb civisme i ser respectuós amb l’entorn físic i humà. Això es manifesta amb detalls com respectar els conreus, no entrar en camins privats, no molestar els animals salvatges que pugueu trobar, no deixar deixalles que mostrin el nostre pas, anar en compte amb les persones que vagin a peu i donar-los-hi preferència de moviment.

Translate »