Web oficial de Pratdip Turisme

Què fer?

SENDERISME PRATDIP

SENDERISME

Pratdip és un autèntic paradís pels amants de l’excursionisme. L’espectacularitat de les seves muntanyes rau en les cingleres verticals, hàbitat natural d’aus rapianyaires i en les magnífiques vistes panoràmiques que des de qualsevol punt elevat s’observen de la Costa Daurada i la mar Mediterrània. Actualment Pratdip s’ha convertit en un punt de visita obligat pel món excursionista gràcies a l’espectacularitat dels seus paisatges i l’existència d’una abundant xarxa de camins i corriols que permeten descobrir-lo lentament i assaborir el paisatge en conjunt. Consulteu les rutes de senderisme dissenyades per Pratdip Turisme i descarregueu-vos el mapa de suport.

BTT PRATDIPBTT I CICLOTURISME

La descoberta i gaudi del paisatge mitjançant l’ús de la bicicleta és una de les activitats físicoesportives més practicades a Pratdip. Cada vegada són més els afeccionats a la bicicleta que s’aproximen Pratdip per a realitzar aquesta activitat. Carreteres i camins pavimentats poc transitats, una àmplia xarxa de camins i la bellesa paisatgística, fan de la serra de les muntanyes de Pratdip un lloc perfecte per a gaudir de la bicileta en diferents nivells, però principalment en nivells avançats o tècnics.

 

ESCALADA PRATDIPESCALADA

Els cingles i espadats de Pratdip són marcs incomparables per a la realització de l’escalada. La roca, les vistes panoràmiques i la tranquil·litat són només alguns del elements que fan de l’escalada a Pratdip una experiència única. Existeixen nombroses vies i tenen diferents graus de dicultat. Cal tenir en compte que existeixen alguns indrets on l’escalada  queda restringida temporalment durant els mesos de nidiació de les aus.

HIPICA CAVALL PRATDIP

PASSEJADES AMB CAVALL

Les excursions amb cavall són una altra de les activitats que es poden realitzar a Pratdip, gràcies a la Hípica Sancho la Rocas. Esdevenen una forma molt atractiva de gaudir de l’entorn en família o amics a través de passejades i rutes amb cavall que permeten endinsar-se i conèixer els paisatges de la Pratdip d’una forma tranquil·la i amena. Passejos a cavall per la muntanya. També  podeu gaudir d’excursions nocturnes fins a la platja i passejos en pony per als nens i pupil·latge.

 

Horus EscropiCENTRE HORUS

Una altra de les activitats que podreu realitzar en la vostra visita a Pratdip, és la visita al Centre Horus, on trobareu  la natura en el seu estat salvatge., i podreu veure de ben a prop escorpins groc, faisans exòtics, serps, i altres animals.

 

 

VISITES GUIADES PRATDIPVISITES GUIADES PEL CASC ANTIC 

Vols conèixer Pratdip a fons amb acompanyament? Doncs concerta una visita guiada, per a grups a partir de 6/7 persones. Pots fer-ho trucant per telèfon (977 566 388) o bé a través del correu electrònic turisme@pratdip.cat

 

 

 

CENTRE INTERPRETACIÓ SERRA LLABERIA PRATDIPVISITA AL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LA SERRA DE LLABERIA

El Centre d’Interpretació de la Serra de Llaberia i Oficina de Turisme de Pratdip dóna a conèixer i descobreix al visitant els principals llocs d’interès, història i llegendes així com els diferents serveis d’allotjament, restauració i activitats que ofereix de la serra de Llaberia i de Pratdip.

 

 

QUE FER RUTA DELS DIPS-11

LA RUTA DEL DIPS

Diuen que els dips van desaparèixer en algun moment del segle XIX, però t’assegurem que els dips continuen freqüentant l’entorn i el poble de Pratdip, és per això que et desafiem a buscar-los, t’atreveixes?

Encara que poden amargar-se a qualsevol racó els trobaràs als llocs més representatius del poble, descarrega’t el fulletó o bé vine a recollir-lo a l’Oficina de Turisme de Pratdip i aventura’t. A banda de trobar els dips coneixeràs d’una forma amena i divertida els encants patrimonials de Pratdip.

 


VIU PRATDIP-02VIU PRATDIP-03VIU PRATDIP-04

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Translate »