Web oficial de Pratdip Turisme

PRATDIP LLEGENDARI

PRATDIP LLEGENDARI

oct. 29, 2019

CONSULTA EL PROGRAMA

Els dies 2 i 3 de novembre de 2019 Pratdip reviurà una de les seves èpoques més fosques i tenebroses: el retorn del Dip amb la celebració del VI Pratdip Llegendari.

Pratdip Llegendari és un festival familiar que reivindica la figura del Dip com un element fantàstic excepcional a Catalunya i l’homenatja convertint els carrers de Pratdip (el prat dels Dips) en un autèntic reducte de la por i el misteri, com quan aquest animals vampírics xuclaven la sang al bestiar i tenien atemorida a la gent del poble.

El festival combina espectacles literaris, de teatre, de màgia, de música i de titelles amb tallers infantils, jocs tradicionals, mercat d’artesania i cercaviles. 

Com cada any, gaudirem també de l’Espai Gastronòmic, on se serviran les viandes més llegendàries de la contrada! Trobareu les propostes de menú i tastets al programa. 

La novel·la «Les històries naturals» de Joan Perucho, la qual internacionalitzà la figura del Dip, tornarà a ser la principal font d’inspiració de les propostes artístiques d’aquesta edició.

En destaquen l’espectacle teatral «Onofre de Dip, la llegenda», que s’escenificarà a l’església, i l’espectacle de foc renovat «Seducció de Sang», el qual tindrà lloc al castell.

La música serà molt present durant el festival. El dissabte aprofitarem l’acústica de l’església per gaudir de «Cant Espectral», un espectacle de veu i piano, i el diumenge el «Miniconcert de Quartet de Corda», el qual serà gratuït.

La Sala Polivalent acollirà dissabte i diumenge al vespre l’espectacle musical «Aquafonia, el concert» a càrrec de Pau Elias.

Un cop es caça un Dip s’extreu la seva sang per fer-ne un beuratge vigoritzant. T’atreveixes a tastar la Sang de Dip?

El 2 i 3 de novembre et convidem a venir a Pratdip, disfressar-te i reviure la llegenda del Dip amb nosaltres!

CONSULTA EL PROGRAMA

LOGO_PRATDIP_LLEGENDARI-05

CARTELL PRATDIP LLEGENDARI 2019

cartell_LLEGENDARI2019_foto

Pr®Il·lustració de Ruth Quintana

Translate »