Web oficial de Pratdip Turisme

La Massona

LA MASSONA PRATDIP-04

La Massona és una masia restaurada situada al peu de la Serra de Llaberia, al llarg d’un camí de Gran Recorregut (GR), la casa es troba a 3 Km. de Pratdip, un poblet encantador de la província de Tarragona.

A la Massona oferim estades per a senderistes i per a qualsevol persona que desitgi estar en contacte amb la natura. Des de la porta de la Massona, podem gaudir de innumerables senderes de fàcil accés que es troben pels voltants amb les seves vistes panoràmiques. Aquí trobarà silenci, pau i tranquil·litat. Podrà gaudir d’un ambient relaxat i familiar, així com realitzar múltiples activitats esportives, culturals i d’oci per la zona.

A la finca es creuran amb el Sancho, el nostre gos, amb el Django el nostre ruc, amb una partida d’escandaloses gallines que donen ous boníssims per esmorzar o amb el nostre petit ramat de cabres i ovelles. Els cultius d’ametlles, avellanes i olives composen el paisatge de les nostres terres i estem molt orgullosos de no utilitzar-hi productes químics. Cada any recollim el fruit de les nostres oliveres per obtenir el nostre propi oli verge.

A l’hora de restaurar La Massona vàrem prendre en consideració el medi ambient, raó per la qual, fem servir només materials nobles (fusta, pedra, maons de fang, etc)  de forma tradicional. Les pintures es mimetitzen amb l’entorn, utilitzem únicament energies renovables, panells solars per proveir-nos d’aigua calenta i per generar electricitat, caldera de llenya per a la calefacció central i un aljub per recollir l’aigua de pluja de la teulada.

La restauració de la Massona va ser un somni fet realitat, ara que està acabada, desitgem que la compartiu amb nosaltres. Us esperem aviat.

icones ilustrades-02icones ilustrades-03icones ilustrades-04

Translate »