Web oficial de Pratdip Turisme

1a caminada per les muntanyes de Pratdip

1a caminada per les muntanyes de Pratdip

març 4, 2015

El proper 29 de març farem la primera caminada del cicle de caminades per les muntanyes de Pratdip. En aquesta ocasió, el tomb al Llastres per l’Anxera, que acabarem amb un dinar de germanor a l’ermita de Santa Marina.

Visitarem els impressionants estrets del Llastres o la cova del Marian entre molts altres indrets. Els amics de la muntanya de Pratdip ens guiaran i explicaran els diferents punts que visitem. El recorregut és de 10 quilòmetres, amb una dificultat mitjana. La concentració serà davant del poliesportiu a un quart de nou del matí per fer les inscripcions i presentacions.

El preu de la sortida és d’un euro si no et quedes a dinar (el preu és simbòlic i ens ajuda a poder mantenir nets i equipats els camins). Si us quedeu a dinar, el preu és de 15€. Cal fer inscripció prèvia i ho podeu fer a l’Oficina de Turisme (977 566 388 o turisme@pratdip.cat) fins dijous 19 de març. I recordeu! Cal anar preparats per a la muntanya, amb aigua, esmorzar, calçat adient i moltes ganes de passar-ho bé!

Translate »