Web oficial de Pratdip Turisme

2ª Fira Fruits de la Terra del Territori MIDIT a l’Hospitalet de l’Infant

2ª Fira Fruits de la Terra del Territori MIDIT a l’Hospitalet de l’Infant

jul. 3, 2013

fira fruits de la terra l'hospitalet de l'infant

2ª Fira Fruits de la Terra. Els dies 5 i 6 de juliol de 18 a 1 hores a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant es durà a terme la 2a Edició de “Fruits de la Terra”.

La Fira Fruits de la Terra és una fira de producte local de la MIDIT (Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori). Les persones que assisteixin a aquesta fira podran tastar els vins de 6 cellers de la zona, els 5 primers de la DO Montsant: Cedó Anguera, Anguera Domènech, AIBAR, Cooperativa de la Serra d’Almós, Mas d’en Canonge i El Solà d’Ares.

També podran comprar productes locals, com ara oli, mel, fruit seca, olives i derivats, als punts de venda que tindran les cooperatives de Vandellòs, Tivissa, la Serra d’Almós i Pratdip. A més, en aquesta edició també es podran tastar i comprar  productes elaborats per establiments com Deviteca, Nat Salut, Dolços de l’Infant o el Forn Sant Roc.

El preu de 4 tasts de vins més la copa i el portacopes serà de 6 euros; i el preu de 4 tasts de vins, de 4 euros. Els tiquets es podran adquirir a la mateixa Plaça Catalunya. Els que participin en aquest tast de vins podran prendre part en un sorteig d’una ruta guiada per a dos persones pel territori de la MIDIT.

A banda d’això, s’oferiran diverses actuacions musicals, que aniran a càrrec el dia 5 de juliol de l’Small River Brass Band a les 20 i 22:30 hores; i el dia 6 de juliol coincidirà amb la celebració de la Festa Ball del 25è Aniversari de Ràdio l’Hospitalet.

Aquesta fira té com a objectiu donar a conèixer els productes locals del territori de la mancomunitat i s’emmarca dins del Pla Estratègic MIDIT 2020, elaborat amb la voluntat d’aconseguir un consens entre les  les actuacions públiques i/o privades a desenvolupar durant els propers anys, per progressar en base a un gran nexe comú: generar ocupació per mitjà del desenvolupament econòmic local.

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, DO Montsant

Translate »