Web oficial de Pratdip Turisme

A l’Agost Activa’t al Prat

A l’Agost Activa’t al Prat

jul. 30, 2013

a l'agost activa't a pratdip web-

Com cada any, Pratdip Turisme i l’Ajuntament de Pratdip organitzen ‘A l’Agost Activa’t al Prat’. Durant tot el mes d’agost a Pratdip es programen tot un conjunt d’activitats per a tots els públics, per no avorrir-se i gaudir al màxim de l’estiu. D’aquesta manera, del 2 al 24 d’agost trobareu a Pratdip exposicions, concerts, xerrades informatives, tallers, concursos, activitats esportives, balls, sopars populars, foklore, tast de vins i molt més…

Aquest estiu no teniu excusa per no activar-vos al Prat!

Divendres 2 d’agost

19:00     Una mirada al passat. Te’n recordes? Inauguració de l’exposició d’eines i estris antics del Carlos Huesca Hass (Masia la Massona). Lloc: Sala d’exposicions de l’Ajuntament. L’exposició romandrà oberta fins el dia 16 d’agost de dilluns a divendres de 10 a 14h. Entrada lliure.

Dissabte 3 d’agost

22:00     Concert per “Enamorar-se” a Art a Pratdip amb l’actuació de Montserrat Bella Roma i Andreu Ferré. Entrada lliure. Organitza Carme Bassa.

Diumenge 4 d’agost

19:00     l’Associació de la Gent Gran oferirà un berenar popular amb coca i xocolata per tothom que en vulgui. Al Poliesportiu. Cal que recolliu el tiquet a l’Oficina de Turisme o a l’Ajuntament. El preu del tiquet és de 3 €. Es poden agafar tiquets fins divendres 2 d’agost.

A continuació cantada d’havaneres amb el grup Balandra.

Dilluns 5 d’agost

19:00     Xerrada informativa “Com prenem els medicaments” a càrrec de la llicenciada en farmàcia Rosa Olivé. A la Sala polivalent. Organitza: Associació de la Gent Gran de Pratdip.

Dimarts 6 d’agost

19:00     Demostració Tupperware. Recipients hermètics per emmagatzemar, cuinar i transportar aliments. A càrrec de Mª Elena Figueres. Lloc: Sala Polivalent.

Dimecres 7 d’agost

10:30     Taller i concurs de dibuix infantil. Taller d’iniciació al dibuix a càrrec de la pintora Carme Bassa. A continuació, concurs de dibuix infantil. Els dibuixos s’exposaran dissabte 24 d’agost durant el sopar de Pa i Porta on s’entregaran els premis als guanyadors

Dijous 8 d’agost

20:00     Ritmes llatins amb la Jade. Taller d’iniciació als ritmes llatins (salsa, merengue, etc.) al poliesportiu. Preu d’assistència: 1€.

Divendres 9 d’agost

19:30     La Comissió de Festes organitza la 10a. Caminada popular al tardet. Al finalitzar s’oferirà sopar als valents que hagin acabat el circuit al poliesportiu. Les inscripcions es faran a l’Oficina de Turisme fins el dimarts 6 d’agost. La sortida serà des de davant del Poliesportiu. Preu del tiquet: 8€. Recorregut i menú pendent de confirmar.

Dissabte 10 d’agost

11:30     Gimcana del Dip. Vols convertir-te en un caçador de dips? Doncs has de buscar un equip de 4 persones (grans i petits, homes i dones) i passar les proves que us faran uns experts en dips. Lloc: Davant del poliesportiu. Apunteu-vos a l’Oficina de Turisme.

Dilluns 12 d’agost

18:00     Campionat de Bàdminton al poliesportiu. Informació: Anna Rovira.

Dimarts 13 d’agost

20:00     Ritmes llatins amb la Jade. Taller d’iniciació als ritmes llatins (salsa, merengue, etc.) al poliesportiu. Preu d’assistència: 1€.

Dimecres 14 d’agost

Nit Sessió de música Jove. Al Bar del Casal.

Dijous 15 d’agost

13:00     10a. Edició del Concurs de Cassola de Tros al poliesportiu. Prepareu tot el necessari per fer les cassoles i dinar. Cal que els grups s’apuntin a l’Oficina de Turisme fins dimarts 13. Hi haurà servei de barra i cafè. Organitza: Bar Casal – Josep (Manovet).

Després de dinar, música de gramola per fer baixar la cassola.

Dissabte 17 d’agost

21:30     Sopar Popular d’Estiu al poliesportiu. Organitzat per l’Associació de Dones de Pratdip i la Fundació Santa Marina. Cal apuntar-se per colles a l’Oficina de Turisme fins dilluns 12 d’agost. El preu del sopar és de 10 euros.

Després del Sopar, hi haurà actuació musical.

Dimarts 20 d’agost

22:00     Demostració del Ball de Diables a càrrec dels més petits que han assistit al taller. Davant de l’Ajuntament.

Dijous 22 d’agost

19:00     Vols aprendre a tocar Batuca? doncs aquesta és la teva oportunitat. Si tens més de 10 anys vine a la plaça de l’Església i te n’ensenyarem al Taller de percussió. Organitza: Batadip Batucada.

Divendres 23 d’agost

21:00     Playiki Zombies Night. Sortida nocturna en bicicleta. Es sortirà de davant del poliesportiu. Organitza el Club ciclista L’Anjuba.

Dissabte 24 d’agost

21:30     La Comissió de Festes organitza el Sopar de Pa i Porta al poliesportiu. Hi haurà la beguda, les postres i el cafè, el que vulgueu sopar us ho heu de portar. Cal apuntar-se per grups a l’Oficina de Turisme fins dimecres 21 d’agost. El preu del tiquet és de 4€.

Després de sopar, entrega de premis del concurs de dibuix infantil i exposició dels dibuixos fets pels nens i nenes.

Activitats pendents de confirmar el dia

Iniciació al tast de vins amb el Celler de la Cooperativa Agrícola de la Serra d’Almos. Lloc: Agrobotiga de Pratdip. Aforament màxim 20 persones. Cal apuntar-se a l’Agrobotiga. Preu 3€. Organitza: Agrobotiga de Pratdip.

 

Organitza:   Oficina de Turisme i Ajuntament de Pratdip

Col·labora: Àrea d’Esports, Comissió de Festes, Associació de Dones, Associació de la Gent Gran, Ball de Diables, Fundació Santa Marina, Batadip Batucada, Penya ciclista l’Anjuba, Bar Casal, Agrobotiga de Pratdip, Banc de Sang i de Teixits, Carme Bassa, Carlos Huesca, Elena Figueres, Rosa Olivé.

Agraïments: Carme Bassa (disseny base) i totes les persones i associacions del poble que fan possible l’Activa’t, especialment a les noies del Casal.

 

Translate »