Web oficial de Pratdip Turisme

ACTIVA’T A L’AGOST

ACTIVA’T A L’AGOST

ag. 24, 2016

Ja estem acabant l’agost, però encara ens queden algunes activitats.
Així per avui dimecres 24/08, a les 20:00h, al poliesportiu, l’Associació de Dones ha organitzat un curs on podreu aprendre a ballar sardanes, per a tothom i de manera gratuïta.
Per demà dijous 25/08 el Club Ciclista Pratdip l’anjuba ha organitzat una bicicletada popular. L’hora de sortida serà les 19:00h, des del poliesportiu. Podeu participar-hi tant grans com petits, ja que el trajecte s’adaptarà segons els participants.
També dijous 25/08 hi haurà el sopar/concert que han anat organitzant cada dijous a l’ Hotel Mas Mariassa****.
I el divendres 26/08, es durà a terme una xerrada sobre “El retaulet retrobat de St. Joan Baptista”, retaule pertanyent a l’església de la Nativitat de Sta. Maria de Pratdip. El Dr. Pere Iglesias ens introduirà en el coneixement de què va passar amb el retaule, on era,… I l’historiador Joan Hilari Muñoz, llicenciat en Geografia i Història, catedràtic de secundària de Geografia i Història a l’Institut “Joaquin Bau” de Tortosa, i assessor de l’Exposició Permanent d’Art Sacre de la Catedral de Tortosa, ens donarà més detalls propis d’aquesta petita peça del gòtic català.
Bicicletada 25-08 Xerrada 26-08

Translate »