Web oficial de Pratdip Turisme

Caminada solidaria “Des de el cor per al cor”

Caminada solidaria “Des de el cor per al cor”

nov. 27, 2022

El pròxim dissabte dia 10 de desembre, l’Ajuntament i els Amics de la Muntanya de Pratdip organitzen la caminada solidària “Des del cor per al cor”. Amb aquesta activitat s’espera recaptar fons per a La Marató, que aquest any es dedica a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats.

Els organitzadors de l’acte solidari aprofitaran per inaugurar el camí de la cova d’en Grau, recentment reobert pels Amics de la Muntanya, i que ens portarà a descobrir aquesta petita balma abandonada fa molts anys i un forn de calç que es creu que va servir per a la construcció de l’ermita de Santa Marina.

Després del recorregut (que fa pujada, però és curt) tindrà lloc l’esmorzar popular que consistirà en un entrepà de llonganissa i aigua o vi per a beure. En acabar l’esmorzar, els assistents podran seguir “fent cames” amb una caminada fins a La Creu de Santa Marina o gaudir d’una visita guiada a l’ermita i al nucli antic de Pratdip a càrrec de l’historiador local, Pere Iglesias.

Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a la Marató. Amb la teva inscripció ajudaràs a millorar l’esperança i la qualitat de vida de les persones afectades per les malalties cardiovasculars.

Trobareu tota la informació sobre els horaris, llocs de trobada, inscripcions, etc. al cartell adjunt. Inscripcions

T’hi esperem!!

Translate »