Web oficial de Pratdip Turisme

Edició I Diptreffen Pratdip

Edició I Diptreffen Pratdip

març 3, 2022

Diptreffen Pratdip és una reunió motera que es durà a terme per primera vegada a Pratdip, els dies 11, 12 i 13 de març.

La iniciativa neix a partir d’una colla d’amics “moteros” apassionats per aquesta manera particular de viatjar, de descobrir món i d’estar en contacte amb la natura i viure la moto des d’una perspectiva diferent.

Molt sovint tenim tendència a relacionar les motos amb la velocitat, però no sempre és així. Als moteros els atreu sortir i descobrir nous municipis, nous paisatges, nous llocs i una manera de viatjar més lliure. Ser motero no és només escalfar motors i córrer per l’asfalt, és una manera d’entendre la vida.

El pròxim divendres 11 de març a partir de les 16:00 hores, es donarà el tret de sortida a la I Diptreffen Pratdip, una reunió motociclista que establirà la seva zona lúdica als terrenys del davant del Camp Municipal de Futbol. Podeu consultar tot el programa i activitats a www.diptreffen.es/programa

La Diptreffen s’allargarà fins al diumenge 13 de març a les 15:00 hores, i inclourà un ventall d’activitats com per exemple dues xerrades de viatges que s’impartiran el dissabte al matí a la Sala Polivalent del Casal Municipal i que requereixen inscripció prèvia (www.diptreffen.es/inscripciones-charlas).

L’organització també ens ha preparat dos cursos de conducció per a motociclistes que són gratuïts (dissabte i diumenge al matí), cursos que impartirà l’empresa Tècniques de Conducció i Control sota la direcció del Servei Català del Trànsit. Us podeu inscriure a la web www.diptreffen.es.

Dissabte a la tarda us animem a tots i a totes a participar en la baixada de torxes molt emotiva pels carrers de Pratdip en record als motoristes que ja no ens acompanyen, La jornada es tancarà amb un concert al Pavelló Municipal d’Esports organitzat per l’Ajuntament de Pratdip.

La zona lúdica de la Diptreffen estarà oberta a tota mena de persones (adults, joves i infants) i hi trobareu un ambient lúdic i festiu durant tot el cap de setmana, amb música ambient, parades de roba, jocs i espectacle “burlesque”. Podreu esmorzar, menjar o sopar a les foodtrucks i, si el temps ens ho permet, us podreu escalfar a la foguera principal.

Un cap de setmana diferent, t’hi apuntes?

Translate »