Web oficial de Pratdip Turisme

Economia de Pratdip


pratdip poble-02

Pel fet de ser un terreny de muntanya, bona part del terme municipal de Pratdip és constituït per garriga, boscos i roquissars. L’agricultura és la base econòmica tradicional del municipi. Al regadiu es dediquen només unes poques hectàrees per a l’horta de consum familiar. De secà és la resta tipus de conreus, on el principal és l’avellaner, seguit per l’ametller, el garrofer i l’olivera. La vinya gairebé ha desaparegut. La Cooperativa Agrícola, que es creà el 1914, fou remodelada el 1949. La ramaderia i les arnes, que foren importants fins a mitjan segle XX, han desaparegut. També hi hagué forns d’obra. Actualment no hi ha activitat industrial destacada.

Com a instal·lacions esportives, cal esmentar part del Club de Golf Bonmont Terres Noves, repartit entre els termes de Mont-roig i Pratdip, i la Hípica Rancho Las Rocas, a la urbanització Planes del Rei.

Fent referència al sector del turisme, les cases de segona residència es reparteixen entre les urbanitzacions: Planes del Rei i Santa Marina, i el propi nucli de Pratdip. A més, destacarem que en els darrers temps, s’han adequat diferents habitatges dedicats a allotjament turístic.

pratdip-03pratdip-02

 

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Translate »