Web oficial de Pratdip Turisme

Èxit del 1r Pratdip Llegendari

Èxit del 1r Pratdip Llegendari

nov. 10, 2014

Èxit seria la paraula que millor definiria el festival Pratdip Llegendari que se celebrà el cap de setmana de Tots Sants.

Les diferents activitats i actuacions que s’han portat a terme han captivat als visitants i a la pròpia gent del poble. 

La festa va començar el divendres amb l’entrega dels premis del primer concurs literari de Pratdip. El guanyador va ser Jordi Ortiz amb el seu relat L’amic invisible, i les dues finalistes van ser Eva Espinosa i Maria Donlo amb les obres Pedagogia i El secret dels Titelles respectivament. És de destacar la quantitat i qualitat de les obres rebudes, més de 25.

Dissabte va ser el plat fort del festival amb el dinar d’època i les representacions al castell, ambdós esdeveniments amb entrades exhaurides.

El mercat d’artesania i l’animació pels carrers van marcar la festa i la diversió durant el dissabte. La gent vestida d’època va ajudar a crear un ambient de llegenda, semblava que Pratdip hagués retrocedit en la seva història.

Diumenge va continuar la festa amb el mercat d’artesania i activitats per als més petits.

Agraïm la col·laboració de totes les persones que ens han ajudat a portar a terme aquesta festa, que desinteressadament han posat el seu temps i les seves ganes per a fer que tot sortís fantàsticament. Sense deixar-nos d’agrair també la part que toca als col·laboradors i patrocinadors per confiar en nosaltres. Moltes gràcies a tots!

Àlbum fotogràfic

teatre de por al castell pratdip llegendari (17) (FILEminimizer)

Translate »