Web oficial de Pratdip Turisme

Festes de Santa Marina 2015

Festes de Santa Marina 2015

jul. 11, 2015

Quatre dies de festa és el que ens espera la setmana vinent amb les Festes de Santa Marina, del 16 al 19 de juliol. Tot un conjunt d’activitats que faran que gaudim d’aquests dies d’allò més. Tot començarà dijous 16 de juliol amb el repic de campanes i la tronada abans del Pregó de festes a càrrec de l’Il·lm Sr. Josep M. Tost, alcalde de Riudecanyes i Director de l’Agència de Residus de la Generalitat. La xaranga Suquet Calero acompanyarà el pregó amb els seus ritmes tant característics. Per la nit, sardinada popular i actuació de l’humorista Peyu que ens farà passar una bona estona amb el seu particular humor. Recordeu que els tiquets de la sardinada cal agafar-los a l’Oficina de Turisme fins dilluns vinent.
Divendres, el tradicional romiatge a l’ermita de Santa Marina, on a l’arribar l’Associació de Dones oferirà un berenar als romeus (venta de tiquets a l’Oficina de Turisme fins dimarts 14). La nit serà jove, amb el correfocs, l’actuació de Cat Rock i Xeic i DJ per acabar la nit.
Dissabte, parc infantil per la mainada i ponis, a la tarda Ball de Jotes de les Terres de l’Ebre i concert amb l’orquestra Cimarron. Per la nit, ball i xaranga pels carrers del poble.
I diumenge, sardanes a l’ermita, missa i vermout popular. Per la tarda espectacle de ball amb el grup Wonder Dance que tancarà els actes de les Festes.
Us esperem a tots!

Programa

unnamed

Translate »