Web oficial de Pratdip Turisme

Fira internacional de Turisme, FITUR

Fira internacional de Turisme, FITUR

gen. 27, 2024

Fitur és una de les fires de turisme més importants i prestigioses a nivell mundial. Les marques turístiques  de la demarcació, Costa Daurada i Terres de l’Ebre, hi participen activament. 

Del dimecres 24 de gener al diumenge 28 de gener, Madrid es converteix en el centre neuràlgic del turisme, i la nostra presència en aquest esdeveniment és una oportunitat única per promocionar el territori i l’atractiu turístic que ofereix.

Terres de Mestral, marca turística de la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori  de Vandellòs-Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, hi és present amb l’objectiu de destacar entre d’altres competidors, treballar en xarxa amb d’altres actors clau del sector i captar l’atenció tant dels professionals com dels possibles visitants.

L’estand de Costa Daurada reflecteix l’essència de la nostra terra. Amb un disseny atractiu i una distribució funcional, vol captar l’atenció dels visitants i els convida a conèixer més sobre el que oferim. L’equip de professionals desplaçat a FITUR, compta amb un gran coneixement del territori i grans habilitats comunicatives per poder oferir una atenció personalitzada als visitants i generar una experiència positiva de la nostra marca.

D’altra banda, s’aprofita la participació a FITUR per establir contactes amb altres empreses i institucions claus del sector. A través de reunions i trobades es poden establir aliances estratègiques que ens permetran enfortir la nostra posició com a referent en el mercat turístic. Aquesta xarxa de contactes és essencial per al creixement i la prosperitat de Terres de Mestral en particular o Costa Daurada-Terres de l’Ebre en general.

Resumint, la nostra participació a la Fira Internacional de Turisme, FITUR, ha de contribuir a la projecció de la nostra marca i ajudar a avançar cap a un futur d’èxit del sector turístic de la zona.

 

Translate »