Web oficial de Pratdip Turisme

La 49ena edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada passarà per Pratdip

La 49ena edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada passarà per Pratdip

oct. 16, 2013

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre tornaran a acollir el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, una prova puntuable per al Campionat del món de Ral·li, que enguany se celebrarà del 25 al 27 d’octubre i que, un any més, incorporarà diverses novetats, tant pel que fa a recorreguts com a aspectes tècnics, es deixen els trams mixtos o de terra per a encabir-hi trams nocturns.

El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada és una de les proves puntuables per al FIA World Rally Championship i per la FIA Júnior Rally Championship. Organitzat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) amb el suport institucional de la Diputació de Tarragona, a través del seu Patronat de Turisme; de l’Ajuntament de Salou, de PortAventura, de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, i de l’Agència Catalana de Turisme,  el ral·li ja porta 48 edicions envoltant la Costa Daurada d’apassionats del motor. El recorregut de la cursa varia cada any i les excel•lents carreteres de la zona configuren un espai idoni per a la disputa de la prova.

Concretament, la segona etapa, que es disputarà el dissabte 26 i serà una dels plats forts del Ral·li, començarà a Riudecanyes i passarà per Pratdip. Seran dues passades pel camí que va de Colldejou a Pratdip, fins l’ermita de Santa Marina i d’allí al Coll de Fatxes que és el final del tram. Les sortides seran a les 11:46 i a les 16:14. El tram de cursa estarà totalment tancat al trànsit entre les 9:30 i les 18:30.

RALLY COSTA DAURADA A PRATDIP 2013-01

Font: http://www.rallyracc.com

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Translate »