Web oficial de Pratdip Turisme

Pratdip Llegendari 2021

Pratdip Llegendari 2021

nov. 14, 2021

El passat 31 d’octubre va tenir lloc la VII edició de Pratdip Llegendari, un festival familiar on grans i petits gaudeixen de màgiques, misterioses i fascinants activitats protagonitzades per un personatge mitològic i únic a Catalunya: el Dip.

El resultat de l’esdeveniment va ser excel·lent. Per una banda, els actes que es van programar van ser molt ben valorats, amb molta afluència de gent als espectacles de màgia, lírics, teatrals, tallers infantils, etc. Per altra banda, el Mercat Artesanal va comptar amb un gran nombre de paradistes. Entre els paradistes locals estaven  l’Agrobotiga de Pratdip, on  podíem trobar l’oli de raig, el producte local més buscat en aquestes dates; la parada local d’avellanes, un altre producte local de màxima qualitat que es podia degustar o comprar en les diferents presentacions (amb closca i sense, torrades o crues…). Entre els no locals en podíem trobar de molt reconeguts a reu del territori català com ara  Casa la Portella de Vandellòs, amb els seus deliciosos formatges de llet de cabra 100% artesanals;  El Celler B&DLAB de Bellmunt del Priorat, amb els  vermuts Dos Deus; Embotits de Planoles, amb tota mena d’embotits típics i de qualitat artesanals; Joguines Fusta, elaborades de forma artesanal com les maquetes o l’armeria medieval tan sol·licitada o Dé Soca-Rel, un exemple de paradista amb joieria i macramé decoratiu realitzat artesanalment, entre d’altres.

Volem fer un agraïment molt especial a l’Associació Pratdip Llegendari, l’entitat organitzadora, per la voluntat, el temps i els esforços dedicats a realitzar l’edició d’aquest any, un any en el qual, tot i la millora de la situació pandèmica, la incertesa ha estat present en tot moment i les activitats s’han hagut d’adaptar al present que estem vivint.

Pratdip Llegendari, un festival que any rere any es va consolidant com a un dels esdeveniments més esperats i valorats del territori i que a nosaltres ens identifica i ens uneix com a poble.

Translate »