Web oficial de Pratdip Turisme

PRATDIP LLEGENDARI 2023

PRATDIP LLEGENDARI 2023

nov. 8, 2023

La màgia del Pratdip Llegendari captiva el públic assistent.

Èxit de públic al IX Pratdip Llegendari que es va celebrar els dies 28 i 29 d’octubre a Pratdip. Un projecte pensat per transmetre la riquesa cultural local d’una forma amena i entretinguda i que es consolida com activitat familiar de referència a la comarca.

La gran varietat d’activitats ambientades amb un barreig màgic d’història i fantasia local i programades en diferents escenaris del municipi, han esdevingut una vegada més el punt fort del Festival. Aconseguint una gran assistència de públic a totes les actuacions i espectacles.

A la zona infantil destaquen els tallers i jocs tradicionals, els contacontes i el concurs de crits a càrrec de Nopatiskos i les titelles “El Poblet dels Dips” amb la Companyia l’Invissible. Tampoc va sorprendre la gran afluència de públic a les ja tradicionals representacions teatrals d’Onofre de Dip a càrrec de JuandesaFinado i actors locals, a l’espectacle Seducció de Sang a càrrec de Gisela de Foc i JuandesaFinado i als concerts de música llegendària a càrrec de La Cobla d’en Taulell, el concert de sons misteriosos “So Silent” a càrrec de Sílvia Vidal i Ramon Humet i el tast de música “Musicae” a càrrec de Susanna Sarrà, Júlia Olivé (violoncels) i Muntsa Roca (flauta).

Pel que fa a les novetats d’enguany van tenir molt bona acollida: Relats de Por i Misteri, un reculls de les obres guanyadores dels concursos literaris de passades edicions i relatades per artistes locals amb excel·lència. També va encantar als més petits el retorn del bestiari al festival.

Un espai a destacar va ser el gastronòmic, una concorreguda zona de descans i recuperació d’energia, indispensable per seguir el recorregut de les diferents activitats programades durant tot el dia i on s’hi va poder gaudir dels menús llegendaris a la zona de Foottrucks i tavernes.

Del mercat artesanal cal destacar que l’ampliació de la zona ha permès un accés més fluid de públic, evitant aglomeracions i afavorint la venda dels productes artesanals oferts pels paradistes que augmenta en nombre any rere any. Embotits artesanals, fruits secs, oli nou de raig, herbes aromàtiques, complements… elaborats artesanalment, són alguns dels productes que vam poder trobar al mercat.

Si us agrada escriure recordeu que teniu temps fins a l’onze de març del 2024 per presentar els vostres relats de por i misteri. Trobareu les bases del concurs a www.pratdipllegendari.cat

Moltes felicitats a l’Associació Pratdip Llegendari, actors, paradistes, voluntaris, col·laboradors i resta d’implicats en l’organització del festival per la bona feina feta i moltes gràcies a tots els assistents, sense vosaltres no seria possible!

Translate »