Web oficial de Pratdip Turisme

I Pratdip Llegendari, un festival dedicat al Dip

Durant el cap de setmana de Tot Sants, els dies 1 i 2 de novembre, Pratdip reviurà una de les seves èpoques més fosques i tenebroses, viurà el retorn del Dip amb la celebració del I Pratdip Llegendari.

Es tracta d’un festival que vol homenatjar la figura del Dip i convertir els carrers del Prat en un autèntic reducte de la por i el misteri, quan aquest animals vampírics xuclaven la sang al bestiar i tenien atemorida la gent del poble (Llegenda del Dips). 

Dissabte se celebrarà el dinar medieval, amb la Costella de Dip com a plat central, els joglars estaran preparats per a rebre els comensals, mentre danses i animacions intentaran escalfar l’ambient tètric format per les disfresses de terror, por o misteri que duran els comensals. Aquells que vinguin disfressats tindran un descompte al dinar i podran optar al premi a la millor disfressa. Les places són limitades i caldrà reservar plaça enviant un correu electrònic a turisme@pratdip.cat.

Per la tarda reviurem la llegenda del Dip amb el Teatre de Por al Castell, petites representacions treatrals de llum i foc ens portaran al món màgic del rei Onofre de Dip, el dip de Joan Perucho a la novel·la “Les històries naturals”.

Tancarem el dissabte amb l’actuació del grup musical The Dips, una formació de Miami Platja de pop/rock que incorpora el Dip en la seva simbologia.

Durant tot el cap de setmana, els caçadors de Dips, que tenen el do d’espantar els dips amb la seva música, visitaran el mercat medieval i fantàstic ubicat al nucli antic. El mercat s’ampanyarà de cercaviles i tallers infantils i comptarà amb diversos zones com l’espai bestiari, l’espai falconeria i el Racó Gastronòmic. 

Vine a Pratdip vestit d’època i forma part de la llegenda. Reviu la llegenda del Dip!

T’atreveixes…?

Més informació

Translate »