Web oficial de Pratdip Turisme

Pratdip Turisme supera els 200 seguidors a Instagram

Pratdip Turisme supera els 200 seguidors a Instagram

set. 9, 2013

El perfil de Pratdip Turisme a Instagram, ja compta amb més de 200 seguidors, un total de 1246 m’agrada i una mitjana de 3 seguidors diaris.

Ara fa poc més de dos mesos que desde l’Ajuntament de Pratdip es va decidir desplegar una estratègia de màrqueting online per a la promoció turística de Pratdip a la xarxa. Una de les plataformes seleccionades fou Instagram, que hores d’ara és tracta d’una de les millors xarxes socials per a la promoció turística d’empreses, destinacions i marques turístiques. Amb aquests dos mesos i mig d’activitat el perfil d’Instagram de Pratdip Turisme s’ha convertit en un dels canals de comuniació que millors resultats ha obtingut.

Aquesta setmana, hem tingut la satisfacció de superar els 200 seguidors del perfil de Pratdip Turisme, obtenint un  creixement mitjà de 3 seguidors diaris i una suma global de 1246 m’agrada, assolint una mitjana de 65 m’agrada per fotografia. Al mateix temps, des de Pratdip Turisme s’ha promocionat l’ús de l’etiqueta #pratdipturisme per a què els usuaris l’utilitzin en les seves fotografies de Pratdip i engrandir, d’aqueta manera, l’arxiu col·lectiu de Pratdip a Instgram, actualment ja comptem amb més de 100 fotografies etiquetades amb aquest tac.

Tanmateix, també aquesta setmana hem estat d’enhorabona ja que els companys de Catalunya Experience (@catalunyaexperience), nom que rep la campanya de Turisme de Catalunya a Internet, ha destacat una de les nostres fotografies, demostrant així la qualitat de les publicacions de Pratdip Turisme i l’eficàcia de l’estratègia de màrqueting duta a terme. Cal assenyalar que el mes de juliol una de les fotografies de Pratdip Turisme també fou destacada per @elmeupetitpais

Fotografia que més m’agrada ha obtingut a Instagram, concretament 110

carrers de pratdip tarragona costa daurada

Fotografia mencionada per @elmeupetitpais

ermita de santa marina pratdip tarragona costa daurada

Fotografia mencionada per @catalunyaexperience

cim de mont-redon serra de llaberia pratdip turisme tarragona costa daurada

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Translate »