Web oficial de Pratdip Turisme

Premis literaris Pratdip Llegendari

Premis literaris Pratdip Llegendari

abr. 26, 2024

Entrega de premis del 8è concurs literari de relats curts de por i misteri del Pratdip Llegendari

Aquest concurs literari, promogut per l’Associació Pratdip Llegendari amb el suport de l’Ajuntament de Pratdip, pretén ser una porta oberta a nous creadors i  noves històries aprofitant la força increïble que proporciona la temàtica, por i misteri (element diferenciador del Festival Cultural Pratdip Llegendari), i l’habilitat dels relats curts per difondre noves històries de ficció i nous creadors.

L’acte va comptar  amb la participació dels premiats que van rebre el premi de la mà dels membres de la Junta Directiva de l’Associació Pratdip Llegendari i un nombrós públic aficionat a lectures plenes d’ensurts i sorpreses que no es van voler perdre l’oportunitat d’assistir a l’entrega  de premis i conèixer els autors i les obres guanyadores.

El jurat va valorar la qualitat literària de les obres, la correlació amb la temàtica, la creativitat i la gramàtica d’un total de 21 obres inèdites de por i misteri presentades pels 21 autors en  les categories juvenil i adult. Les obres premiades van ser:

 

Categoria juvenil 
2n. Finalista: Matias Puig amb l’obra “Morir en pau”.
1r finalista: Nil Madico amb l’obra “Latin Monster”.
Guanyadora: Emma Pagan amb l’obra “Les nits al mas”.


Categoria adults  
2n finalista: Manel Sanz amb l’obra “Fosca és la nit”.
1a finalista: Irene Almolda amb l’obra “La bossa de la compra”.
Guanyadora: Cristina Olivé amb l’obra “La nit del pànic”.

 

A la web Pratdip Llegendari hi trobareu publicades les obres guanyadores de les diferents edicions, un interessant recull d’històries de por i misteri, que us deixaran glaçats!

 

Translate »