Web oficial de Pratdip Turisme

S’amplien els serveis turístics de Pratdip en allotjament, restauració i activitats

S’amplien els serveis turístics de Pratdip en allotjament, restauració i activitats

maig 12, 2014

L’activitat turística a Pratdip està en constant moviment. Prova d’això és la posada en funcionament de diferents serveis turístics que amplien l’oferta en aquesta àmbit als visitants i a la gent del poble. En primer lloc, el Centre Horus Pratdip obre les seves portes aquest final de mes. Es tracta d’un espai d’interpretació de la natura i la fauna, on es podran observar diferents exemplars de fauna autòctona i forana (aus, mamífers, invertebrats, etc.), així com realitzar tallers sobre la fauna i flora. Cal concertar la visita amb antelació (657 806 441).
El bar de la Piscina amb la nova gerència, proposa també noves activitats, com són els tallers per les tardes durant els períodes de vacances. Activitats per als més petits amb monitoratge.

Nous serveis d’allotjament estan disponibles al poble, tant al nucli urbà de Pratdip com a les seves urbanitzacions. La posada en funcionament de Ca la Prima, Cal Fusté, Cal Txeco o cal Federico, així com nombroses cases a les Planes del Rei, fa que en total el municipi compti amb més d’una trentena d’habitatges d’ús turístic inscrits al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya.
I finalment, l’hotel Mas Mariassa amplia el seu servei amb l’obertura del restaurant terrassa grill/chill-out tots els caps de setmana al migdia. S’ofereix carta i menús especials per a grups. Així mateix l’hotel ofereix un marc idíl·lic per a celebracions familiars.

Translate »