Web oficial de Pratdip Turisme

TOMB PER LES MARRADES

TOMB PER LES MARRADES

maig 4, 2023

Sortida inaugural del tram del barranc de Santa Marina i del camí de les Costes amb interessant pujada a la mola de la Viuda.

Els Amics de la Muntanya de Pratdip i el C.E. de l’Areny, organitzador de la sortida, us conviden a viure una nova experiència que us portarà a descobrir racons de la Serra de Llaberia amb molt encant, una gran varietat de flora, fauna i vistes panoràmiques espectaculars que sempre enamora als caminadors.

14 de maig de 2023

Lloc: Plaça de l’ermita de Santa Marina.

Hora de trobada: 07,45 per sortir a les 08,00. Cal formalitzar l’assistència a l’arribada.

Dificultat: baixa. Ruta de 12 km amb un desnivell acumulat de 560 m, i sense cap més dificultat que la del terreny de muntanya, pedregós en bastants trams.

Durada: aproximada 6h. amb les aturades incloses. Hi ha punts d’abandonament.

Material: aigua, esmorzar, protecció solar, botes i roba adient.

Recomanacions: els infants sempre han d’anar acompanyats i no es aconsellable dur gossos.

Dinar: en acabar a “La Cuina den Carlos” es farà el dinar de germanor, que és opcional. Menú: Entrants a compartir (amanida verda, assortiment d’embotits i pa amb tomaca), segons a escollir entre conill a l’allet o bacallà amb samfaina, postre de la casa, pa, vi, aigua i cafè. Preu 19 €. Cal fer inscripció prèvia.

Obsequi: en arribar i per estricte ordre de formalització de l’assistència, l’ajuntament de Pratdip regalarà a cada participant una samarreta commemorativa de la sortida. També es donarà una bosseta de Frit Ravich durant el recorregut.

Inscripció: la inscripció és obligatòria i es pot formalitzar: a través de Enllaç inscripció la web de l’Areny, en el Facebook dels Amics de Muntanya de Pratdip o per l’Oficina de Turisme de Pratdip (977 56 63 88 de dimecres a diumenge de 8,30 a 14,30). El termini finalitza l’11 de maig a les 24 h. Per qualsevol incidència truqueu a l’oficina de Turisme de Pratdip.

Important: l’ajuntament corre amb totes les despeses, tant de la inscripció a través de l’Areny com de la assegurança dels NO federats. A més tot participant ha de vetllar personalment per la seva seguretat.

Translate »