Web oficial de Pratdip Turisme

Toni Albà a les Festes de Santa Marina de Pratdip

Toni Albà a les Festes de Santa Marina de Pratdip

jul. 9, 2013

L’actor Toni Albà protagonitzarà un dels actes centrals de les Festes de Santa Marina de Pratdip amb la seva popular imitació d’un peculiar monarca en l’espectacle ‘Audiència i-Real’, que es podrà veure el dijous 18 de juliol a partir de 21:30 hores.

audiència i-real

 

Les entrades seran numerades i es podran comprar anticipadament fins el dia 15 de juliol a l’Oficina de Turisme de Pratdip, el preu de l’entrada és de 10€.

En aquest espectacle, el rei parodiat per Toni Albà ofereix una insòlita roda de premsa en la qual respon (a la seva manera) les preguntes dels espectadors. El conegut actor vilanoví adverteix en la presentació de l’obra que qualsevol semblança amb la realitat és, evidentment, pura coincidència.

Toni Albà va néixer l’any 1961 a Vilanova i la Geltrú (Garraf). La seva llarga trajectòria professional es va iniciar a finals dels anys setanta i s’ha desenvolupat al teatre, el cinema i la televisió. En els darrers anys, les seves imitacions als programes televisius ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’ han aconseguit una gran popularitat.

L’espectacle ‘Audiència i-Real’ s’ha representat amb èxit a Barcelona, Balears, País Valencià, Madrid i diferents poblacions catalanes.”

Translate »