Web oficial de Pratdip Turisme

Pratdip i la serra de Llaberia


icones ilustrades-02
INTRODUCCIO

Pratdip és la porta d’entrada a la serra de Llaberia des de la Costa Daurada, és per això que hi trobareu el Centre d’Interpretació de la Serra de Llaberia, un centre que es dota de tota la informació necessària per a descobrir la serra i el conjunt dels pobles que la conformen.

MAPA SERRA DE LLABERIA-07

La Serra de Llaberia forma part de la Serralada Prelitoral Catalana, més concretament de les serres de Mestral. Completa l’amfiteatre muntanyós que exerceix de frontera natural entre el Camp de Tarragona i les Terres de le l’Ebre, i es troba entre les Serres de l’Argentera, al nord, i les Muntanyes de Tivissa – Vandellòs, al sud. La componen la Mola de Llaberia, la Mola de Colldejou i la Serra de Montalt.

Tradicionalment ha estat un territori aïllat i desconegut. Encara que es roba relativament a prop de grans centres urbans, la seva inaccessibilitat, forjada per un territori abrupte i esquerp, l’ha mantingut al marge dels processos d’antropització i n’ha permès conservar els seus valors més essencials, convertint-lo en un dels espais naturals de més valor natural i paisatgístic del sud de Catalunya.

SERRA-03

 


Més informació a: www.serradellaberia.cat

 

 

icones ilustrades-02 icones ilustrades-03 icones ilustrades-04 icones ilustrades-05 icones ilustrades-06

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Translate »